søndag 8. november 2009

Julebord med jobben

I går var det julebord med jobben..
Vi var på Hotell Norge og fikk servert mat og show. De om opptrådde het Cabaret Blue eller noe. En haug med jenter som løp rundt i små kjoler, sang, danset og flørtet med de fulle mennene på første rad. Det var to gutter
i bakrunnen og danset, de så egentlig bare teit ut med de falske store smilene om munnen. Er helt ëkkelt å se på folk som opptrer egentlig, de overdriver så sinnsykt med smil og blikk! Blir nesten helt kvalm, men på en annen side så er jo det slik det skal være, og hva hadde jeg selv gjort om jeg var cabaret tøs?

Maten smakte helt ok! Men for å ha betalt 800 kr per person for hele opplegget var det for dårlig! Ikke fikk vi gratis drikke under maten, og måtte betale for det utenom. Servitøren på vårt bord var en gammel dame som burde pensjonert seg for over 20 år siden. Hun var rett og slett bare tvers gjennom hurpesur fra vi kom til vi gikk.
Heldigvis gikk vi derfra i elleve tiden og turen videre på byn begynte! Resten av kvelden var veldig koselig og endte med deilig nattmat:D Kjøpte bakt potet med masse snadder oppi på Torget og koste meg med det på bussen hjem.

avatars myspace with Gickr

3 kommentarer:

  1. Så fin du var på håret!:D Sykt at dere måtte betale 800 kr, og ikke engang fikk drikke! Herregud!! Hvilken kjole endte du opp med?:D

    SvarSlett
  2. du hadde kul blogg !! sjekk min a :)

    SvarSlett